Kerstcadeau kopen voor een paardenmeisje? Hier zijn vijf tips!

Gepubliceerd op 20 december 2020 om 13:05

kerst-kado-paard-paardenmeisje

Het is weer de tijd van het jaar, de feestdagen! Dat betekent ook dat er weer cadeau's gekocht moeten worden. Ben jij opzoek naar het perfecte cadeau voor een paardenmeisje maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan vooral even verder. Oh ja, voordat ik het vergeet, deze cadeau's zijn ook prima geschikt om jezelf cadeau te doen ;). 

#1 Cadeau voor de jonge paarden liefhebber 

Heb jij een dochter, zusje, nichtje etc. die gek is op paarden? Dan is het Hinniken Paardenboek misschien wel een leuk cadeau. Dit boek is gemaakt door bekende paarden youtubster Feline de Jonge en staat vol met verhalen, tips, weetjes en doe dingen. Er zit zelfs aan het eind een bordspel in verwerkt. Super leuk en houdt de jonge paarden liefhebber uren zoet!

#2 Fotoshoot

Een paardenmeisje vindt het fantastisch om foto's van haar paard te hebben. Een fotoshoot is dan ook een heel geschikt cadeau voor jong en oud. Eigenlijk kan je niet mis gaan met dit cadeau. Daarnaast levert het natuurlijk een dierbare herinnering in beeld op. Een heel orgineel en persoonlijk cadeau dus.

#3 Team by Jill

Wil je liever wat leerzamers geven? Jill Huijbregts van Team by Jill heeft een tof cadeau in haar webshop staan.  Namelijk een les van haar in combinatie met drie maanden lidmaatschap bij Team by Jill. Super leerzaam voor de dressuur- en recreatie ruiter en je krijgt ook nog een leuke giftbox om het te geven dus je hebt je cadeau helemaal compleet.

#4 TRTmethod/DressagePro giftbox

TRTmethod en DressagePro hebben hele leuke giftboxes dit jaar.  De giftboxes bevatten beide volledige toegang tot de online trainingen maar daarnaast ook leuke goodies zoals de TRT Tools en het DressagePro inspiratieboek. Naast dat dit ontzettend waardevol is om te geven is het ook heel leuk verpakt dus helemaal top voor onder de kerstboom! 

#5 Paardenhaar sieraad

Iets heel persoonlijks om te geven is een sieraad met het haar van het favoriete paard van je paardenmeisje. Er zijn hier tegenwoordig talloze mogelijkheden mee zoals kettingen, armbanden, ringen, enz. Je kunt stiekem zelf een plukje haar gaan knippen en het sieraad laten maken maar je kunt bijvoorbeeld ook een kadobon hiervoor geven zodat de gelukkige zelf het sieraad kan kiezen maar bovenal zelf dat plukje haar bij het paard kan knippen ;). 

 

Hopelijk gaat het lukken om een leuk kado te vinden of heb je nu inspiratie opgedaan voor je eigen verlanglijstje. Wat is het leukste paarden cadeau wat jij ooit gekregen of gegeven hebt? Ik ben heel benieuwd dus laat het weten in de reacties!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.