Loop jij ergens tegen aan in jouw training? Train je heel hard maar merk je het resultaat hiervan niet op wedstrijd? Of rijd je juist recreatief maar lukt het niet om ontspannen op buitenrit te gaan? Ik help jou ontzettend graag op weg. 

 

Er zijn vele redenen om een advies aan te vragen. Het kan zijn dat jij tegen bepaalde problemen aan loopt met je paard. Dit kunnen rijtechnische problemen zijn of je paard wil bijvoorbeeld niet lekker in conditie komen. Je kunt twijfelen of je moet scheren of niet , welke dekens je op moet doen of dat je wel het juiste voer aan je paard geeft. Ik kan jou een meekijkend oog bieden zodat we samen jouw problemen op kunnen lossen en het welzijn van jouw paard kunnen verbeteren. Gaat alles bij jou wel van een leien dakje ? Vergis je niet! Ook jou zou een advies kunnen helpen. Niet omdat jij het niet goed doet, maar omdat een andere visie soms net de puntjes op de i kan zetten waardoor jij nog meer uit jou en je paard haalt. 

 

Het advies dat ik jou geef is geheel gepersonaliseerd naar jou en je paard. Jij vult eerst een vragenlijst in of we hebben een telefonisch intake gesprek zodat ik een goed beeld krijg van jouw situatie. Daarna ga ik aan het puzzelen. Na afloop ontvang jij via de mail een uitgebreid rapport met adviezen en richtlijnen die handvatten gaan bieden in jouw training of management. Ik hou in het advies niet alleen rekening met jouw paard maar bijvoorbeeld ook met jouw wekelijkse planning en hoeveel tijd jij beschikbaar voor je paard hebt. Zo weet ik zeker dat het voor jouw mogelijk is om het advies ook daadwerkelijk toe te passen. Ik werk met een 'no cure/no pay - garantie'. Heb je helemaal geen baat gehad bij jouw advies? Dan wordt het advies herzien.

 

Twijfel je nog of dit wat voor jou is? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen. Ik sta je graag te woord.

Algemene Voorwaarden Equi Trix
PDF – 90.3 KB 83 downloads