Ben jij van plan een paard aan te schaffen of heb jij de keuze gemaakt om jouw paard te verkopen maar heb je weinig ervaring met dit proces of heb je weinig tijd? Dan kan mijn aan- en verkoopbegeleiding jou misschien wat bieden. Ik heb zelf geen handelsstal en werk hier ook niet mee samen waardoor ik jou altijd een onpartijdige visie aan kan bieden, zo ben jij zeker van een eerlijke (ver)koop. Hieronder geef ik wat meer uitleg en voorbeelden, maar deze begeleiding is ten alle tijden naar jouw wens aan te passen.

 

Verkoopbegeleiding

Wanneer jij jouw paard wil verkopen kost dit een hoop tijd. Er moet foto- en videomateriaal geschoten worden, er moet een advertentie geschreven worden en hierna volgt het contact met vele potentiële kopers. Het is goed mogelijk dat dit hele proces te veel is voor jou en dat je iemand zoekt die dit op een professionele manier uit jouw handen kan nemen. Ik help jou graag. In tegenstelling tot vele andere aanbieders van verkoopbegeleiding blijft bij mij het paard gewoon bij jou op stal staan onder jouw zorg totdat de nieuwe eigenaren het paard komen ophalen. Zo kan jij blijven genieten van je paard zolang hij er is en kan ik jou mijn hulp voor een scherp tarief aanbieden.

 

Aankoopbegeleiding

Het aanschaffen van een paard is een grote keuze. Ze zijn er in alle soorten en maten en jij wilt natuurlijk jouw 'perfect match' vinden. Ik kan jou helpen met het vinden van een geschikt paard. We beginnen met een intake waar we al jouw wensen op een rijtje zitten en ook kijken naar wat jij juist niet wil. Vervolgens help ik jou met zoeken en kan ik naar wens mee met het proberen van paarden. Ik zorg dat jij een eerlijke aankoop kan doen zodat jij later niet tegen onverwachte problemen aanloopt. Mijn doel is dat jij een paard vindt waar je een leven lang van kan genieten.

 

Tarief

Ik werk met een 'fixed price' zodat jij altijd weet waar je aan toe bent en nooit teveel betaald. Op deze manier kan ik jou garanderen dat ik als begeleider nooit extra geld tussen een aan- of verkoopprijs haal. Het tarief werkt als volgt:

  • Starttarief van 100 euro, vooraf aanbetaald. 
  • Bij een succesvolle aan- of verkoop zal ik een bedrag wat 10% van de aan- of verkoopprijs bedraagt factureren. Ongeacht de duur van het proces.

Wanneer er dus geen succesvolle aan- of verkoop plaats vindt betaal jij dus nooit meer als 100 euro. Wanneer het proces langer duurt dan verwacht, levert jou dit geen extra kosten op.